Drugo ocjenjivanje 26. siječnja u restoranu Apetit City
Drugo ocjenjivanje 26. siječnja u restoranu Apetit City
Podunavska graševina i burgundijski chardonnay "potukli" su se oko titule najboljeg bijelog vina na drugom ocjenjivanju treće sezone Vinskih zvijezda u restoranu Apetit City u Zagrebu, a pet zvjezdica osvojio je i jedan čileanski crnjak.
Na fotografiji stoji Marko Maloševac, koji je služio vina, a sjede (slijeva) vinski kritičar Vitomir Andrić, vinski kritičar Ivo Kozarčanin, sommelierka Jelena Šimić Valentić, te, preko puta njih, enolog Ivica Perak, vinski trgovac Dino Kušen i vinski kritičar Željko Suhadolnik. Kao što se vidi, vrlo pozorno se radilo.
Podunavska graševina i burgundijski chardonnay "potukli" su se oko titule najboljeg bijelog vina na drugom ocjenjivanju treće sezone Vinskih zvijezda u restoranu Apetit City u Zagrebu, a pet zvjezdica osvojio je i jedan čileanski crnjak.
Na fotografiji stoji Marko Maloševac, koji je služio vina, a sjede (slijeva) vinski kritičar Vitomir Andrić, vinski kritičar Ivo Kozarčanin, sommelierka Jelena Šimić Valentić, te, preko puta njih, enolog Ivica Perak, vinski trgovac Dino Kušen i vinski kritičar Željko Suhadolnik. Kao što se vidi, vrlo pozorno se radilo.
Nema komentara:
Objavi komentar